Exàmens oficials

Exàmens oficials

Des del curs 2014/15, els alumnes que comencin una carrera universitària hauran de demostrar coneixements d'una tercera llengua per obtenir el títol final de grau.

Això és la prova que si abans era important tenir un bon nivell d’anglès ara és IMPRESCINDIBLE!

Tant si esteu a punt d’accedir a la universitat com si ja heu entrat al món laboral, és important que pugueu acreditar els vostres coneixements d’anglès.

A banda dels cursos de preparació per al First i l’Advanced, cada any fem un simulacre d’examen gratuït i obert a tothom perquè els alumnes que estiguin interessats a fer l’examen oficial de Cambridge puguin posar-se a prova i saber si estan preparats per afrontar la convocatòria amb garanties d’èxit.

Un cop fet el simulacre, corregim les proves i en funció del resultat valorem si l’alumne/a es pot presentar a la convocatòria oficial o li cal una mica més de preparació.

En cas que el resultat del simulacre sigui satisfactori oferim als alumnes la possibilitat de fer unes classes de preparació orientades a treballar i reforçar els aspectes més importants de l’examen al qual es volen presentar. En aquestes sessions es treballa amb exemples reals extrets d’exàmens anteriors per què l’alumne/a es familiaritzi amb el format oficial i es pugui presentar a l’examen preparat per obtenir el millor resultat possible.

Els exàmens oficials són:

YLE 

Young Learners English Tests

STARTERS

Els YLE són uns exàmens dissenyats per familiaritzar els estudiants de primària (7 – 12 anys) amb el format dels exàmens oficials de CAMBRIDGE (KET, PET, FIRST CERTIFICATE, ...) i produir un impacte positiu en l’aprenentatge d’idiomes dels més joves. Els exàmens posen a prova les quatre habilitats lingüístiques (Listening, Speaking, Reading Writing) i estan basats en continguts de comunicació reals.

OBJECTIUS DELS TESTS:

 • Avaluar amb precisió i de manera justa, premiant l’esforç de l’alumne.
 • Presentar una primera impressió positiva dels tests internacionals.
 • Promoure un aprenentatge i un ensenyament efectiu perquè els alumnes es trobin segurs.
 • Fomentar l’aprenentatge i ensenyament futurs i evitar el sentiment de fracàs.

MOVERS

FLYERS

KET

Key English Test

Nivell basic de qualificació en anglès. Demostra que l’alumne/a pot utilitzar l’anglès per comunicar-se en situacions bàsiques i que ha aconseguit una bona base en l’aprenentatge de l’idioma.
L’alumne/a té un nivell bàsic de comunicació oral i escrita en situacions del dia a dia. KET és un primer pas excel·lent. Ajuda a guanyar confiança en l’anglès i a mesurar el progrés de l’alumne.

PET

Preliminary English Test

Nivell mitjà de qualificació en anglès. Obre les portes a oportunitats laborals, acadèmiques i fins i tot a l’hora de viatjar.

El PET és el segon nivell dels exàmens de Cambridge ESOL i correspon al nivell B1 dins el Marc europeu comú de referència per a les llengües.

FCE

First Certificate in English

El FCE equival al nivell B2 dins el Marc europeu comú de referència per a les llengües. Aquest títol demostra que l’alumne/a té un nivell mitjà-alt d’anglès i que pot fer-ne un ús quotidià, tant a nivell escrit com oral, amb finalitats laborals o acadèmiques.

El FCE, a banda de ser imprescindible per obtenir un títol universitari, permet:

 • Estudiar en anglès a un nivell basic o seqüencial
 • Treballar en un entorn anglòfon
 • Viure independentment en un país de parla anglesa

CAE

Certificate in Advanced English

El CAE és una avaluació en profunditat de la llengua anglesa. Gaudeix de reconeixement mundial i és acceptat a qualsevol lloc on es requereixi un nivell alt d’anglès com institucions educatives, empreses i departaments governamentals d’arreu del món.

Correspon al nivell C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües i és el títol ideal per:

 • Estudiar cursos universitaris impartits en anglès
 • Treballar en entorns professionals internacionals
 • Demanar visats per estudiar a Austràlia i el Regne Unit

CPE

Certificate of Proficiency in English

El Certificate of Proficiency in English (CPE) és la demostració d’un nivell d’anglès excepcional.

L’examen presenta situacions reals especialment dissenyades per ajudar-vos a comunicar d’una manera més efectiva i adquirir les habilitats lingüístiques necessàries per moure-us en els ambients professionals i acadèmics més alts.

Correspon al nivell C2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües i és el títol pensat per:
 • Estudiar assignatures difícils als nivells molt alts, incloent-hi programes de postgraduats i doctorats.
 • Liderar projectes de recerca i reptes complexes.
 • Negociar i tenir capacitat de persuasió efectiva a nivell d’alta direcció en empreses internacionals.
On som?

Plegamans, 2
08184 Palau-solità i Plegamans
tel. 93 864 94 12
exitschool@exitschool.net

 • Facebook
 • Correu electrònic
 • Instagram
Horari

De dilluns a dijous
de 9:30 a 21:00 h

Divendres
de 9:30 a 19:30 h

Política de privacitat | Avís legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole