Exit Extraescolars - AMPA

Tot i que el ventall d’activitats extraescolars que ofereixen les AMPA ha crescut considerablement els últims anys, l'anglès segueix essent l’activitat estrella.

Exit Extraescolars - AMPA

A Exit School of English pensem que les activitats extraescolars han de ser una mena de continuació de l’escola però en un entorn més distès i proper. És per aquest motiu que procurem emmotllar-nos a la política de cada centre i fer de l’activitat una opció atractiva per als nens i nenes que s’hi apunten.

Actualment impartim classes d’anglès com a activitat extraescolar a diverses escoles de la zona del Vallès Oriental i Occidental: Palau, Lliçà, Mollet, Bigues i Riells, Cerdanyola, La Garriga...

Tant si busqueu una activitat amb un plantejament totalment lúdic, com si voleu oferir la possibilitat de cursar un anglès més acadèmic, Exit School of English té la proposta que la vostra escola necessita.

Una novetat important que vam incorporar el curs passat i per la qual seguim apostant és la plataforma digital Weeras. Aquesta nova eina facilita que hi hagi comunicació immediata entre Exit School i les famílies i permet fer tota mena de consultes, tant de les notes de les avaluacions com dels informes trimestrals, informació relacionada amb els exàmens oficials, consultes de continguts, etc. Tota la informació al vostre abast en qualsevol moment.

Exit Extraescolars - AMPA

Nivells

Nivell Preiniciació

Adreçat als alumnes d’entre 3 i 6 anys, el curs té com a objectius principals treballar les habilitats comunicatives, millorar les habilitats socials i reforçar la psicomotricitat mitjançant activitats interactives i divertides.

Nivells Iniciació i Junior

Adreçat als alumnes d’entre 7 i 11 anys, el curs se centra en treballar l’expressió oral, la comprensió lectora i la producció de textos així com l’ampliació del vocabulari.

En el cas de l’anglès acadèmic, els alumnes segueixen un programa didàctic adaptat al seu nivell i un cop a la setmana s’emporten deures a casa. A més, a partir dels 7 anys, es fan avaluacions i exàmens i tots els alumnes reben un informe trimestral sobre el seu progrés.

En tots els nivells organitzem tutories i oferim suport i supervisió individualitzada.

A principi de curs, Exit School of English convoca una reunió amb les famílies dels alumnes inscrits per tal d’explicar els objectius del curs i respondre qualsevol pregunta.

Els grups que es formin han de tenir un mínim 4 alumnes i un màxim de 12.

Horari

Una o dues sessions a la setmana d’una hora per als grups d’Infantil (P3, P4 i P5) i una sessió d’una hora i mitja o dues sessions d’una hora a la setmana, per als alumnes de primària (de 1r a 6è).
Si desitgeu rebre més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Els nostres punts forts:

  • Més de 20 anys d’experiència.
  • Un equip de professors, especialitzats i nadius, formats expressament i preparats per a l’ensenyament d’idiomes a petits i joves.
  • Capacitat d’adaptació al projecte educatiu de cada centre.
  • Seguiment personalitzat del progrés de cada alumne/a mitjançant les avaluacions trimestrals i les tutories amb les famílies.
  • Comunicació constant entre l’AMPA i la nostra coordinadora.
  • Suplències garantides: si un professor no pot fer la classe, Exit School of English s’encarrega d’enviar un/a substitut/a igualment qualificat/ada.
On som?

Plegamans, 2
08184 Palau-solità i Plegamans
tel. 93 864 94 12
exitschool@exitschool.net

  • Facebook
  • Correu electrònic
  • Instagram
Horari

De dilluns a dijous
de 9:30 a 21:00 h

Divendres
de 9:30 a 19:30 h

Política de privacitat | Avís legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole