Exit Hortus

Exit Hortus

VIU UNA EXPERIÈNCIA EN PLENA NATURA!

Hortus i Exit School of English us ofereixen la possibilitat de viure una experiència d’allò més enriquidora que combina aprenentatge i natura. Hortus hi posa l’entorn i Exit l’anglès.

Exit Hortus

L’experiència consisteix en conèixer la vida del pagès in situ: veure l’entorn i la fauna, aprendre a identificar els cultius de l’hort i experimentar en primera persona alguns processos agrícoles com la collida de l’oliva o la sega.

L’activitat pot ser de mig dia o dia sencer i es farà en grups reduïts (màxim 25 alumnes). 

Visitarem els horts i els animals, farem algun taller experimental relacionat amb l’estació de l’any que pertoqui i gaudirem de l’entorn al màxim.

A l’hort aprendrem a identificar els cultius, les eines, les feines i la fauna que hi podem trobar. Fins i tot prepararem una amanida d’allò més fresca i saludable!

Després d’explorar l’entorn i conèixer els animals que viuen a l’Hortus passarem a l’acció. En funció de l’estació de l’any podrem anar a recollir fulles al bosc, recollir olives i salar-les, fer conserves, collir herbes aromàtiques i fer-ne colònia, preparar rams o fins i tot sortir a segar.

Exit Hortus

Tot això en anglès, of course!

Mr. Hortus us acompanyarà al llarg de tot el recorregut per posar a prova els coneixements del camp que tenen els alumnes i amenitzar la jornada amb un munt d’activitats en anglès; tant de coneixement del medi com activitats més lúdiques.

Sens dubte, una activitat d’allò més completa que de ben segur agradarà als vostres alumnes.

On som?

Plegamans, 2
08184 Palau-solità i Plegamans
tel. 93 864 94 12
exitschool@exitschool.net

  • Twitter
  • Facebook
  • Correu electrònic
  • Instagram
Horari

De dilluns a dijous
de 9:30 a 21:00 h

Divendres
de 9:30 a 19:30 h

Política de privacitat | Avís legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole