Exit School

Exit School of English és una escola d’anglès fundada per professors qualificats, amb seu a Palau-solità i Plegamans i amb més de 20 anys d’història.

Al llarg de tots aquests anys hem tingut l’oportunitat d’aprofundir en el sector de l’ensenyament i ampliar el ventall de productes relacionats amb l’aprenentatge d’idiomes: classes particulars, grups d’extraescolars en centres educatius, formació en empreses, casals d’estiu, cursos subvencionats...

Exit School

The New Generation

Aprofitant l'experiència que hem guanyat al llarg de tots aquests anys, estem portant a terme un procés de renovació de la nostra escola; innovant en serveis i projectes, i formant un equip que treballi per oferir sempre la millor qualitat. Així, amb Ian Rodgers al capdavant, encetem una nova etapa carregats d'energia i il·lusió.

Un dels nostres punts forts és la capacitat d’adaptació a les necessitats, tant individuals com col·lectives, dels nostres alumnes. I una de les maneres d’aconseguir-ho és mitjançant us sistema de seguiment individualitzat dels alumnes basat en tutories i avaluacions trimestrals o, en alguns casos, semestrals. El nostre bagatge i la nostra manera de fer, ens permeten oferir un pla d’estudis adaptat a les necessitats dels alumnes i orientat a la preparació dels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.

A banda de les classes d’anglès també oferim la possibilitat de cursar alemany, francès, italià i espanyol a particulars i empreses.

On som?

Plegamans, 2
08184 Palau-solità i Plegamans
tel. 93 864 94 12
exitschool@exitschool.net

  • Twitter
  • Facebook
  • Correu electrònic
  • Instagram
Horari

De dilluns a dijous
de 9:30 a 21:00 h

Divendres
de 9:30 a 19:30 h

Política de privacitat | Avís legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole