Exit School

Exit School of English és una escola d’anglès fundada per professors qualificats, amb seu a Palau-solità i Plegamans i amb més de 20 anys d’història.

Al llarg de tots aquests anys hem tingut l’oportunitat d’aprofundir en el sector de l’ensenyament i ampliar el ventall de productes relacionats amb l’aprenentatge d’idiomes: classes particulars, grups d’extraescolars en centres educatius, formació en empreses, casals d’estiu, cursos subvencionats...

The New Generation

Aprofitant l'experiència que hem guanyat al llarg de tots aquests anys, estem portant a terme un procés de renovació de la nostra escola; innovant en serveis i projectes, i formant un equip que treballi per oferir sempre la millor qualitat. Així, amb Ian Rodgers al capdavant, encetem una nova etapa carregats d'energia i il·lusió.

Un dels nostres punts forts és la capacitat d’adaptació a les necessitats, tant individuals com col·lectives, dels nostres alumnes. I una de les maneres d’aconseguir-ho és mitjançant us sistema de seguiment individualitzat dels alumnes basat en tutories i avaluacions trimestrals o, en alguns casos, semestrals. El nostre bagatge i la nostra manera de fer, ens permeten oferir un pla d’estudis adaptat a les necessitats dels alumnes i orientat a la preparació dels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.

A banda de les classes d’anglès també oferim la possibilitat de cursar alemany, francès, italià i espanyol a particulars i empreses.

On som?

Plegamans, 2
08184 Palau-solità i Plegamans
tel. 93 864 94 12
exitschool@exitschool.net

  • Facebook
  • Correu electrònic
  • Instagram
Horari

De dilluns a dijous
de 9:30 a 21:00 h

Divendres
de 9:30 a 19:30 h

Política de privacitat | Avís legal | Sitemap | Diseño ixole Ixole